fbpx

За нас

adax-elit-2000

В ГРУПАТА НА ADAX

Нашата фирма ЕЛИТ-2000 е на пазара от 1995г. Ние сме първите дистрибутори за конвектори ADAX.  Нашите клиенти могат да разчитат на коректност и лоялност. Тясно специализирани сме в обслужването и сервизирането на всички модели от марката Adax. Винаги се стараем да предлагаме високо качество на услугите ни. Целта ни е поръчаните продукти да пристигат при нашите клиенти максимално бързо.


качеството ни е приоритет

Ние сме първите дистрибутори на Adax за България. На пазара сме от 23 години.

    Ние сме първите дистрибутори на Adax за България

Топлина от мразовита норвегия
изберете качеството

Нашите предимства

традиция и лоялност

Нашата фирма Елит-2000 е на пазара от 22 години. Основана е 1995г. Ние сме първите дистрибутори на Adax за България. Нашите клиенти могат да разчитат на коректност и лоялност.

Първокласен сервиз

Тясно специализирани сме в обслужването и сервизирането на всички модели от марката Adax. Разполагаме с първокласен сервиз и обслужване.

висок професионализъм

Винаги се стараем да предлагаме високо качество на услугите ни. Удовлетвореността на нашите клиенти е много голяма и те споделят, че биха пазарували отново от нас.

Бързина и качество

Целта ни е поръчаните продукти да пристигат при нашите клиенти максимално бързо. Придружени са от необходимата документация, доказваща покупката.