fbpx

Доставка

Доставка

Доставката е безплатна след направена поръчка над 299 лв. 

След направена поръчка стоката може да бъде взета от наш магазин, да бъде доставена на посочен от вас адрес или да бъде взета от офис на куриерската фирма. Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношение с куриерскa фирмa  SPEEDY

Срокът на доставка е от 3 до 5 работни дни. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона за потвърждаване на поръчката.

ВАЖНО!!!

При поръчка с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ от ЕКОНТ доставката е БЕЗПЛАТНА, но се ЗАПЛАЩА ТАКСА за вземането на парите в брой. Ако доставката е до адреса на клиента, таксата е – 2.4% от стойността на поръчката. Ако доставката е до офис на куриерската фирма, таксата е – 1,2% от стойността на поръчката. При поръчка с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ от СПИДИ доставката е БЕЗПЛАТНА, не се заплаща такса.

При получаване на доставката проверете незабавно за транспортни дефекти пред ВАШИЯ ДОСТАВЧИК!!! При проблем съставете двустранен протокол и ни го изпратете, за да бъде направена замяна! ВАЖНО! : дефекти по физическата цялост и невредимост на продуктите открити след приемане на доставката без възражения НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ!!!

При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски Паричен Превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски Парични Преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. ЗАПАЗЕТЕ ФИСКАЛНИЯ ДОКУМЕНТ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

В случай, когато не вземете поръчката си В РАМКИТЕ НА 7 ДНИ ОТ КУРИЕР, всеки следваш ден се таксува ПРЕСТОЙ ОТ 4.80 лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.
Всеки клиент е длъжен да освободи пратката си от куриерската фирма с изключение на случаите, когато има несъответствие с артикула или е нарушена неговата цялост.
При настъпване на рекламационно събитие клиента трябва да ни уведоми незабавно в писмен вид на e-mail: sales@konvektori-adax.com

В случай, че дължимата сума за поръчаната стока и нейната доставка не се заплати, както и разноските по нейното връщане тя ще бъде потърсена по съдебен ред с всички произтичащи от това последици – осъждането ще доведе до заплащане освен на дължимите за поръчката суми и направените разходи по делото: държавни такси, адвокатски възнаграждения, депозити за вещи лица, разноски на частен съдебен изпълнител и др.
Оставаме на ваше разположение за въпроси.

Ако поръчаната стока не е налична,  срокът за доставка е 20 работни дни.

*Стоките се доставят на получателите до входа на сградата. Качването на стоки до апартамент на клиента се таксува допълнително спрямо тарифата на SPEEDY и ЕКОНТ.