fbpx

Панелни конвектори Adax

Панелни конвектори ADAX

adax-neo-wifi


Качество
Всички панелни нагреватели са построени с грижа от високо мотивирани работници и квалифицирани търговци. Работната и производствената ни среда е толкова уникална, че много от персонала работи в компанията през целия си професионален живот. По този начин се получават продукти, базирани на високо ниво на компетентност и на качество. Като лидер на пазара и производител в продължение на много години компанията може да осигури 5 години гаранция за техните собствени произведени продукти.

Дизайн

Продуктите изглеждат добре и са удобни за потребителя. Те са проектирани така, че да отговарят на Вашия вкус и да Ви осигурят подходяща възможност да отговорят на вашите индудиални изисквания чрез избор на цвят. Те не само ви осигуряват топлината, която очаквате, но и ще се вместят в интериорния дизайн на вашия дом.

Dетайли

Фокусът винаги е бил върху подробностите. Подробности, за които не бива да се замисляте в ежедневния живот. Не само да ви предостави топлината, от която се нуждаете, а и който е известен като добър и работи добре в дома и за цял живот. Този фокус им помога да станат лидер на пазара в скандинавските страни и да продават на пазарите в Европа.