Powered by ZigaForm version 3.9.9.9.3

Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Ние от “Елит -2000” ЕООД  държим много на доверието и сигурността на нашите клиенти. Именно за това, защитата на вашите лични данни е наш основен приоритет.Моля, прочетете настоящата Политика, за да разберете как kKONVEKTORI-ADAX.COM събира, използва, разкрива и защитава непубличната Ви информация и личните Ви данни.

 

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, различни Wordspress plugins, Google Webmaster tools, Facebook, Google plus. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно.

 

Надеждни онлайн  методи за защита

С цел да направим процеса на пазаруване и плащане максимално спокоен и сигурен за вас- нашите клиенти , ние използваме Secure Sockets Layer.

Secure Sockets Layer или SSL е специален криптографски интернет протокол за връзка клиент- сървър, който предпазва преноса на данни от недоброжелателна намеса.

 

 Бисквитки ( “Cookies” )

Пo време на посещение на нашия уеб сайт вашият браузър съхранява „бисквитки“(„cookies“) на твърдия диск на вашия компютър или мобилно устроиство.

Използваме бисквитки, за да поддържаме “ пазарна количка”, до която да имате достъп и след затваряне на прозорецa, в който предходно е бил отворен нашият електронен магазин. Продуктите, които сте добавили при предишната ви сесия ще се запазят и това ще ви помогне да спесите време.

Също така тяхната функция е и  да спомагнат да подобрим предлаганите от нас услуги, съхранените данни използваме само в обобщен вид и за статистически цели.

KONVEKTORI-ADAX.COM не използва кукита, за да следи как ползвателите и клиентите използват интернет, след като напуснат уебсайта и не съхранява информация, която може да бъде прочетена или засечена от трети лица.

Ние не разменяме, продаваме или отдаваме информация за кукитата без изричното съгласие на ползвателите.

Google Analytics ( Анализ)

Ние използваме тази услуга, предлагана от Google, с цел осъществяване на бъдещи подобрения по нашия сайт и респективно по- високо качество на обслужване за вас- нашите клиенти. Посредством аналитичните функции на Google Analytics ние повишаваме ефективността на нашия електронен магазин.

Google Analytics генерира статистическа и друга информация за уебсайта посредством “бисквитки”, които се записват върху компютрите на потребители или гости на уеб сайта. Тази информация се използва за създаване на доклади за използването на сайта и бива съхранявана от Google. Политиката за поверителност на Google може да откриете на следния адрес: www.google.bg/policies/privacy

 Процедура за отказ

Ако клиентът откаже да предостави необходима на KONVEKTORI-ADAX.COM информация или лични данни, това може да доведе до невъзможност да бъде осъществена поръчка в нашия електронен магазин.

KONVEKTORI-ADAX.COM НЕ носи отговорност за грешни или непълни данни, предоставени от потребителите и възпрепятстващи нормалното ползване на нашия уеб сайт или на услугите, предлагани в него.

Моля, използвайте следната контактна форма във връзка с евентуални въпроси относно защита на личните данни или в случай, че желаете вашите профил и/или данни да бъдат заличени от нашия регистър.

Използвайки нашият уеб сайт, вие декларирате вашето съгласие с този документ, описващ нашата Политика за личните данни. В случай, че не сте съгласни с една или множество точки от този документ, любезно ви призоваваме да не използвате този сайт.

Запазваме си правото по наша преценка и по всяко време да изтриваме или изменяме части от тази Политика и да правим допълнения, когато такива са необходими.

Информацията в този раздел ще бъде актуализирана при настъпила промяна в настоящия документ, призоваваме ви да препрочитате регулярно за настъпили изменения.

 

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на Доставчика при ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези Лични данни.

Във всеки момент, Доставчикът има право да изисква от Потребителя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни.

С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, доброволно предоставените при попълване на регистрационна форма Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Сайта да се събират, съхраняват, обработват и използват за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба от разстояние и доставка на поръчана стока, а в случаите на онлайн покупка на кредит – във връзка и с кандидатстването за отпускане на кредит и изпълнението на договора за кредит, при необходимост от помощ от служител на Сайта. Данните могат да се предоставят на дружества извършващи куриерски услуги, банки и други.

Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Доставчика на трети лица – кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане „На изплащане, с кредит”.

Доставчикът гарантира на своите Потребители спазването на законните изисквания относно предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни.

Доставчикът изрично уведомява Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица, които възнамеряват да ги използват единствено за рекламни и промоционални цели.

Доставчикът си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, административен акт или за да се спазят настоящите условия.

Задължение на Потребителя е да опазва конфиденциалността на предоставените му от Сайта потребителско име и парола. Всяка направена чрез Сайта поръчка ще бъде считана от страна на Доставчика за редовна и обвързваща Потребителя по смисъла на чл. 20а от Закона за задълженията и договорите, ако при направата ѝ са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

X