fbpx

Защо ADAX

   ADAX е създадена през 1948г. в гр. Свелвик, Норвегия с основна дейност производство и продажба на електрически отоплителни системи.

 

 

 

Качество

Всички панелни нагреватели са построени с грижа от високо мотивирани работници и квалифицирани търговци. Работната и производствената ни среда е толкова уникална, че много от персонала работи в компанията през целия си професионален живот. По този начин се получават продукти, базирани на високо ниво на компетентност и на качество. Като лидер на пазара и производител в продължение на много години компанията може да осигури 7 години гаранция за произведените продукти.

Дизайн

Продуктите изглеждат добре и са удобни за потребителя. Те са проектирани така, че да отговарят на Вашия вкус и да Ви осигурят подходяща възможност да отговорят на вашите индудиални изисквания чрез избор на цвят. Те не само ви осигуряват топлината, която очаквате, но и ще се вместят в интериорния дизайн на вашия дом.

Детайли

Фокусът винаги е бил върху подробностите. Подробности, за които не бива да се замисляте в ежедневния живот. Не само да ви предостави топлината, от която се нуждаете, а и който е известен като добър и работи добре в дома и за цял живот. Този фокус им помога да станат лидер на пазара в скандинавските страни и да продават на пазарите в Европа.

 

 Стенните отоплителни панели ADAX

са конвекторен тип и са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия. Оборудвани са с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор. ADAX увеличават топлинния ефект с около 30%, в сравнение с обикновените радиатори, благодарение на абсолютно различния начин на топлоотдаване. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

Вграденият прецизен електронен термостат

с температурен сензор поддържа точно желаната стайна температура. Това дава възможност за самостоятелно регулиране на температурата във всяко отделно помещение.

Дигиталния термостат позволява седмично програмиране по дни и по часове, така че в различни периоди от денонощието температурата автоматично да се променя, в зависимост от това дали помещението се използва или не. Това осигурява до 25% икономия на електроенергия.

Нискотемпературен нагревателен елемент
Това е най-важното технологично постижение, внедрено в ADAX. Специално удълженият нагревател е с голяма контактна повърхност и площ на топлоотдаване, което предизвиква интензивна конвекция (циркулация), осигурява бърз ефект и равномерна температура в цялото помещение. Ниската температура на нагревателя предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето.

Затова ADAX е безвреден за астматично и алергично болни.

ADAX са пожаробезопасни.

Автоматичната термозащита изключва, в случай че отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен при допир от деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки – дърво, гипс-картон и др..

Функцията против замръзване предпазва водопровода, като поддържа температура от +6°С с минимален разход на електроенергия.

ADAX е предпочитан за отопление на хотели, поради възможността да се отопляват само отделни помещения и бързия топлинен ефект. Специалните модели за бани и мокри помещения са обезопасени срещу водни пръски и отговарят на високите скандинавски стандарти.

Отоплителните панели ADAX се произвеждат в 4 основни серии:
GLAMOX, Standard, ADAX NEO, Economic.

Продуктите ADAX са c гаранционен срок 7 години.