fbpx

Защо да изберете ADAX Neo WiFi

 

    Температурите отново падат и отново започваме да си задаваме въпросите„Как да намаля разходите за отопление?“, „На какво отопление да заложа? „, „Да инвестирам ли в нови методи?“ и още …

 

 

Тази година Норвежката фирма Adax изкара на пазара новата линия на отоплителни панели ADAX Neo – ADAX Neo WiFi с това те поставят на фокус своя принос в опазването на околната среда и избягването на прекомерен разход на енергия. Давайки възможност за управление на отоплението от разстояние, те поставят контрола в твоите ръце.

 

Ето и няколко причини да изберете отопление с ADAX Neo WiFi

Системата за домашно отопление ADAX Neo Wi-Fi Smart Home предлага пълна модулно конвекторна система за дома – с елегантни,изчистени от излишни елементи и изключително тънки конвекторни панели, които осигуряват нужната ви оптимална температура. Настройката на температурата спрямо определено време от денонощието, както и зониране на различните помещения в дома ви е удобно и бързо. Всички тези възможности на един клик разстояние – през смартфон, посредсвом приложението на ADAX, съвместимо с Android и iOS устройства.

                                                         

 

Всичко, което ви е необходимо, за да използвате приложението, както и всички негови функции, е да имате рутер за безжичен интернет. Благодарение на който конвекторните радиатори се свързват със смартфона. Приложението дава възможност да зададете, колкото желаете температурни настройки, като зададете уникално име и цветен код за бърз достъп до всяка една от тях. Ако използвате повече от един ADAX Neo WiFi панел, е добре да обособите зоните в дома си и да регулирате всяка една от тях по отделно. Например – може да зададете 24 градуса в дневната, 20 в спалнята и 18 в коридора. Може би този уикенд планирате пътуване? Няма проблем! Просто влезте в приложението на ADAX и настройте конвекторите на желаната по-ниска температура, а преди да се приберете я увеличете, за да се завърнете в топло и уютно жилище!

Нова визия и възможности, същото несравнимо качество!

Серията NEO е една от на-предпочитаните сред моделите на скандинавската марка ADAX. Тя привлича със стилния си, елегантен и модерен вид, цветовия избор, и не на последно място –  автоматичната термозащита, ниската температура на лицевия панел, който е идеален за безопасността на децата и домашните любимци, както и лесната инсталация.

Единствения недостатък на NEO Wi-Fi, е, че за момента се предлага само в бял цвят.

NEO Wi-Fi не се отклонява от формулата за практичност съчетана с непреходна елегантност. Изграждането и е изключително, като и тук е налице устойчивия на прахови частици панелен елемент, който е основния виновник за минималното прахоизгаряне, така че хората с дихателни проблеми, както и малките деца да не изпитват дискомфорт. Електронният термостат, от своя страна, измерва стайната температура, което е гаранция, че панелите ще се изключат, когато достигнат комфортната температура, която сте задали, осигурявайки абсолютна енергийна ефективност, достигаща до 20% по-нисък разход.

Ако сте стигнали до заключението, че именно ADAX Neo Wi-Fi e типа радиатор, който ви е необходим, а искате и да осъвремените дома си, както и да намалите разхода си за електричество, Конвектори Adax предлага цялата гама на модела!

С етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.